Budgetbeheer

Wanneer u zelf tijdelijk niet in staat bent om uw financiële zaken te regelen, kunt u aanspraak maken op budgetbeheer, ook wel inkomensbeheer genoemd. Deze maatregel is in tegenstelling tot bewindvoering zonder tussenkomst van de kantonrechter. Ook wanneer u uw financiële zaken wel zelf kunt regelen, maar dit liever uit handen geeft, kunt u bij InBalans terecht.

Samen met u wordt er alles aan gedaan om een stabiele financiële situatie te creëren. Er wordt in goed overleg met u een budgetplan opgesteld waarin overzichtelijk wordt wat de inkomsten en uitgaven zijn, maar ook hoe u de mogelijkheid heeft om te sparen. Dit alles kunt u terugzien in uw eigen dossier met OnView, het online systeem waar InBalans mee werkt.

Wanneer u uw financiële zaken weer zelf gaat beheren, krijgt u hierin begeleiding en worden de nodige vaardigheden aangeleerd zodat u volledig zelfstandig aan de slag kunt.  

Afspraak maken?

Contact

Budgetbeheer

Per 1 juli uitbreiding van ons team!

donderdag 25 mei 2023

Wij zijn zeer verheugd jullie te kunnen vertellen dat we per 1 juli een uitbeiding van ons team gaan krijgen. 

Jaap Mulders komt ons als bewindvoerder versterken. Hierdoor kunnen we de dienstverlening voor onze klanten bijvoorbeeld in de vakantieperiode beter laten verlopen. Wij zien uit naar de samenwerking met Jaap en wensen hem veel werkplezier. 

 

 

Per 1 juli uitbreiding van ons team!
sluit venster