Over In Balans

InBalans is een klein bewindvoerderskantoor gevestigd in Gennep. Wij werken graag samen met u aan uw financieel stabiele toekomst. Vertrouwen en onderling overleg zijn voor ons erg belangrijk in de samenwerking.  Afhankelijk van welke dienstverlening bij u past is er bepaalde mate van eigen inbreng mogelijk. Wij zullen altijd kijken naar de juiste oplossing. Bij ons is alle dienstverlening maatwerk. Wij werken oplossings- en resultaatgericht. Voor ons is een traject geslaagd als u tevreden bent en als de financiële problemen zijn opgelost.

Over In Balans

Over Katelijn

Mijn naam is Katelijn Bitter-Reijnen, bewindvoerder, curator en eigenaresse van InBalans.

Na mijn studies “Management Economie en Rechten” en “Nederlands Recht” en werkervaring als schuldhulpverlener bij een gemeente, ben ik in januari 2014 gestart met bewindvoerderskantoor In Balans om mensen te helpen die in een financieel moeilijke situatie zitten. Mijn ruime ervaring op zowel juridisch als financieel gebied zorgen ervoor dat ik voor iedere situatie de best mogelijke oplossing kan creëren.

Mijn doel is om samen met u in gesprek te gaan en in gesprek te blijven gedurende het hele traject. Of het nu gaat om bewindvoering, budgetbeheer of budgetcoaching, uw persoonlijke situatie is hierin belangrijk en zal de leidraad van de hulpverlening zijn. 

Ik kijk ernaar uit om de samenwerking met u aan te gaan!

KatelijnKatelijn

Over Jaap

Mijn naam is Jaap Mulders. Ik ben 40 jaar en woonachtig in Grave. De afgelopen jaren ben ik bij verschillende bedrijven werkzaam geweest. Waar ik bij de bank nog werkte voor bewindvoerders heb ik na mijn opleiding financiële zorgverlening besloten om het roer om te gooien.

De afgelopen vijf jaar heb ik de kneepjes van het vak echt in de praktijk geleerd. Eerst ben ik werkzaam geweest als aspirant bewindvoerder en de afgelopen 3 jaar als bewindvoerder.

Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Een kleiner kantoor, kortere lijntjes en vooral meer tijd voor de cliënt is precies wat mij als muziek in de oren klinkt. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met u te kijken naar passende mogelijkheden in uw situatie.

JaapJaap

Momenteel geen berichten.

sluit venster